BRYLLUPSFEST

Lad os være vært for jeres bryllupsfest

Når I har kigget hinanden dybt i øjnene og erklæret jeres gensidige kærlighed med et rungende ja, står vi klar til at danne rammerne for jeres kærlighedsfest.

En bryllupsfest er – hvis ikke den allervigtigste – en særdeles vigtig begivenhed, hvorfor vi gør en dyd ud af, at vores indbyrdes samarbejde prioriteres højt. Vi arbejder ud fra jeres ønsker og behov, så I får den fest, I altid har drømt om.

Når vi tager ansvaret for at afholde bryllupsfesten, sørger vi for, at dagen bliver mindeværdig – både for jer og ikke mindst jeres gæster. Vi står for alt fra mad til vin, så I kan læne jer tilbage og nyde dagen.

Tøv ikke med at kontakte os, når tankerne kredser om at hylde af jeres kærlighed i de bedste rammer.

I kan ganske uforpligtende kontakte direktør, Palle Storinggaard, på ps@ech.dk eller 88 82 16 00.

I vil til et møde drøfte muligheder, ønsker og idéer, hvorefter I får et konkret tilbud på jeres bryllupsfest hos ECH Park.

 

Læs om Katrine og Mads’ oplevelse med bryllupsfest hos ECH Park:

”Tusind tak for at være med til at gøre i lørdags helt perfekt. Vi havde den bedste dag i de bedste rammer.

Lige fra receptionen med bobler og bryllupskage, til lækker, lækker mad, gode vine og ikke mindst fantastisk service var med til at gøre dagen speciel og perfekt.

Vi er absolut ikke ene om at synes, at I gjorde det til et 12-tal. Toastmaster, familie, venner og kolleger, som var med til festen, har ikke andet end sagt, at I gjorde det fantastisk. Alle jer hos ECH Park gjorde det suverænt. Vi er ikke i tvivl om, at det ikke er den sidste fest, vi har holdt hos jer.”, fortæller det nygifte par.


DOWNLOAD PDF

Selskabskort 2018

 

EFTERÅRSTILBUD
Dobbeltværelse for 2 personer
Pris: 795,00 pr. nat

Familieværelse for 2 voksne og 2 børn
Pris: 995,00 pr. nat

Gælder fra 12.10.18 - 21.10.18