MAD UD AF HUSET

Minimum 10 betalende.
Ved buffet minimum 25 betalende.

 

Udover at danne de fysiske rammer for alle typer fester, tilbyder vi også at sørge for festmad.

Når du bestiller dinner transportable, kan det enten være fordi, du gerne vil holde festen et andet sted end hos os. Måske et sted, der betyder noget særligt for dig eller fordi du har mere lyst til at holde festen i vante omgivelser.

Det betyder dog ikke, at du behøver stå med det hele selv. Vi tilbyder nemlig også udlejning af duge og service – ja, rent faktisk kan vi også stå for hele arrangementet og sørge for både leje og opsætning af telt samt blomster og serveringspersonale.

Vi er leveringsdygtige i forskellige gastronomiske oplevelser, således du kan få den menu, der passer til netop din fest.

 

Tag gerne et kig på vores forskellige menuer:

Festbuffet 2018

Italiensk buffet 2018

Let tapasbuffet 2018

Receptionsbuffet 2018

Konfirmationsbuffet 2018 

 

Lad dig blive fristet af vores dinner transportable 2018-menu:

FORRETTER Nordsø laks rimet med ingefær, koriander, sødt og salt.  - lige til at anrette med røget fløde og ristet rug. Kr. 79,00 pr. person. 

Serrano, chorizo, manchego, pesto, oliventapenade og grissini.    - let at anrette.  Kr. 89,00 pr. person.

HOVEDRETER Langtidsstegt kalveculotte med rodfrugtpuré, pommes Anna, timiansky og årstidens grønt. - helstegt med tilbehør. Kr. 189,00 pr. person.  

Perlehøne stegt med salvie, sydlandsk skinke, mild sennepsauce og årstidens grønt. - styk stegt med tilbehør. Kr. 209,00 pr. person.

Braiseret oksebryst med rosmarin, persillerod, rødløg og kalvelglace. - styk stegt med tilbehør. Kr. 199,00 pr. person.   

OST / DESSERT 3 slags modne oste med syltede frugter. - lige til at anrettet.   Kr. 69,00 pr. person.

Citron Panna Cotta med krystalisseret hvid chokolade, karamelcreme og bær. - er anrettet i portionsglas. Kr. 69,00 pr. person.  

EFTERÅRSTILBUD
Dobbeltværelse for 2 personer
Pris: 795,00 pr. nat

Familieværelse for 2 voksne og 2 børn
Pris: 995,00 pr. nat

Gælder fra 12.10.18 - 21.10.18