SELSKAB

Vil du holde den fest, du altid har drømt om?

Vores nyrenoverede festlokaler på ECH PARK skaber de perfekte rammer for en mindeværdig dag.

 

Vores mangfoldige selskabslokaler

I ECH Parks mange selskabslokaler kan du holde alle typer fester.

Skal du holde den helt store bryllupsfest, konfirmationsfest, barnedåb, den mindre fødselsdag, julefrokost eller temafest, har vi lokalerne, der passer til netop dit behov.

Du får med andre ord en løsning skræddersyet til netop dine ønsker og dit behov.

 

Vi står for maden, vinen og et højt serviceniveau

Udover at vi danner de fysiske rammer for din fest, forkæler vi også dig og dine gæster med god mad, udsøgte vine og oplevelser. 

Vores gastronomiske værdier er økologi, bæredygtighed samt lokale- og danske råvarer, så du er sikret kulinariske oplevelser udover det sædvanlige.

Vi er spydspidsen inden for vine, som vi selv importerer fra udvalgte vinleverandører. Vores passion gør, at vi rådgiver dig mod det rigtige vinvalg, så du kan glæde dine gæster med smagsoplevelser.

 

ECH Parks personale har alle hjertet med i den service, der ydes, så vi går absolut ikke på kompromis. Når du holder din fest hos os, kan du og dine gæster mærke, at I er velkommen fra det øjeblik, I stræder ind ad døren.

"I er altid smilende, høflige og har en afslappet atmosfære", lyder det fra vores gæster.

 

Hold den perfekte fest hos ECH Park

Når du bestiller din fest hos os, tager vi ansvaret, så du kan nyde hele aftenen - lige så meget som dine gæster.

Det eneste, du skal sørge for, er blot at invitere dem, du holder af. Inviter så mange, som du vil uden at tænke på parkeringsproblemer – vi har masser af gratis parkeringspladser.

Det er selvfølgelig muligt at overnatte på vores mange hotelværelser, når alkoholen tager overhånd, og det er smartest at lade bilen stå.

 

Kontakt direktør Palle Storinggaard, så du kan holde den fest, du altid har drømt om:

Mail: ps@ech.dk 

Tlf.: 88 82 16 00

 

ÅBENT HUS - dato kommer

Til vores åbent hus-arrangement kan du se vores mangfoldige festlokaler, der i dagens anledning bliver opdækket til forskellige anledninger. Du får samtidigt muligheden for at fortælle os om, hvilken fest du vil holde, så vi kan anbefale dig den allerbedste skræddersyede løsning, som opfylder dine ønsker.

Køkkenchefen laver smagsprøver og der vil være mulighed for at smage vores udsøgte vine, kaffe, te, kakao øl og sodavand.

Sidst men ikke mindst giver vi dig gerne en guidet tur på hotellet, hvor du ser alt fra hotelværelser til vores skønne grønne områder.

 

DOWNLOAD MENUER & BUFFETER

Selskabskort 2018

Konfirmationsbuffet 2018

Italiensk buffet 2018

Festbuffet 2018

Luksusbuffet 2018

Let tapasbuffet 2018

Dansk buffet 2018

Brunch buffet 2018

MAD UD AF HUSET 2018 

 

Mad ud af huset

Har I selv styr på de fysiske rammer for festen, men mangler maden, står vi også gerne for at levere gastronomiske oplevelser med mad ud af huset.

Vi tilbyder også udlejning af duge og service – ja, rent faktisk kan vi også stå for hele arrangementet og sørge for både leje og opsætning af telt samt blomster og serveringspersonale.

EFTERÅRSTILBUD
Dobbeltværelse for 2 personer
Pris: 795,00 pr. nat

Familieværelse for 2 voksne og 2 børn
Pris: 995,00 pr. nat

Gælder fra 12.10.18 - 21.10.18