Reserver et bord
Book dit ophold

OPLEVELSER UDOVER DET SÆDVANLIGE HOS ECH PARK

Du kan gæste ECH Park i både privat- og erhvervsregi. Fællesnævneren er udsøgt mad, skønne naturomgivelser og faciliteter, der strækker sig fra hyggelige hotelværelser og forskelligartede lokaler.

 

MORTENSAFTEN 10. NOVEMBER

Efterårshygge og Mortens aften på ECH Park - det eneste det handler om er en god aften i godt selskab med familie og venner.

Se mere her. 

 

HOTEL I ESBJERG

ECH PARK er et nyrenoveret hotel i Esbjerg, som tidligere har huset den gamle Esbjerg Højskole. Placeringen op til den naturskønne Vognsbølpark og de få minutters gang til centrum og havet gør vores hotel oplagt til ophold af enhver art.

Vi har både musikoplevelser, naturoplevelser, golfoplevelser og wellnessoplevelser på programmet. Skal I afsted med hele familien, er der masser af spændende attraktioner i Esbjerg – for både små og store.

Holder du bryllupsfest eller andre festlige begivenheder, er det også oplagt at lade dine gæster overnatte hos ECH Park.

Har du erhvervsærinder i Esbjerg eller omegn, tager vi selvfølgelig også glædeligt imod dig, når du overnatter hos ECH Park. Vores mange lokaler danner endvidere rammer for erhvervsarrangementer, hvor deltagere naturligvis har mulighed for at bo på vores hotel.

BOOK DIT HOTELOPHOLD HOS ECH PARK

UDFORSK VORES HOTELBROCHURE

 

RESTAURANT I ESBJERG

Du behøver ikke overnatte på vores historiske hotelværelser for at få gastronomiske oplevelser i restauranten. Skal du forkæle en, du holder af, er vi nemlig også et oplagt sted til at invitere på en dejlig middag. Du kan også roligt tage børnene under armen, da de med vores Fordelskort spiser gratis fra mandag til torsdag.

Vores dygtige kokke arbejder med økologiske, lokale, danske råvarer og naturligvis også sæsonbetonet. 

 

Vi tilbyder også mad ud af huset, hvor vi har forskellige varianter at vælge imellem:

Festbuffet 2018

Italiensk buffet 2018

Let tapasbuffet 2018

Receptionsbuffet 2018

MØDE OG KONFERENCE I ESBJERG

Mangler din virksomhed et sted til at holde det næste møde, seminar, kursus, den næste julefrokost, temafest, teambuildingsession eller konference? Vores 14 mødelokaler med plads til alt fra 2 til 500 personer, opfylder alle behov.

Vi har mange gratis parkeringspladser til rådighed, så uanset om I kommer mange, skal I ikke frygte parkeringsproblemer.

 

SKAL DU HOLDE SELSKAB?

I ECH Parks mange selskabslokaler kan du holde alle typer fester.

Skal du holde den helt store bryllupsfest, konfirmationsfest, barnedåb, den mindre fødselsdag, begravelse, julefrokost eller temafest, har vi lokalerne, der passer til netop dit behov.

SE VORES SELSKABSBROCHURE

Inkl. aftenbuffet, overnatning og morgenbuffet

STAY AND EAT

Læs mere Se alle arrangementer

Livet på vaderne

Nationalpark Vadehavet

Læs mere Se alle arrangementer

WEEKENDOVERNATNING

2 Pers. i delt dobbeltværelse inkl. grillbuffet og skandinavisk morgenmad.

1255,00 pr. nat


Gældende weekender til og med. 16.12.18