KONFERENCE

Da iværksætterkongen holdte foredrag hos ECH Park

På en almindelig onsdag blev vores Sundbo-sal fyldt med håbefulde iværksættere, der alle var spændte på at lære om iværksætteri fra den bedste. Stemningen var latterfuld og løssluppen, da Martin Thorborg fortalte om sin 25-årige rejse gennem den til tider lidt for spændende levevej.

”Jeg havde følt mig som en fiasko hele livet”, lød det fra Martin Thorborg, der til stor forundring fortalte, at han aldrig har haft lyst til at være entreprenør. Bristede drømme og en hård vej gennem uddannelsessystemet, hvor det var svært at passe ind, resulterede i, at Martin Thorborg alligevel valgte at gå sin egen vej.

Historien om iværksætterlivets op- og nedture vakte genkendelse hos salens mange deltagere. Asger Kragh, ejer af bambusstrømpevirksomheden Bambuni.dk, nikkede i hvert fald genkendende. Martin Thorborg satte ord på dos and don’ts og – ligesom der var genkendelse – gik deltagere hjem med nye, tankevækkende og gode råd. ”Jeg gik hjem med tasken fuld af brugbare tips, som jeg bestemt kommer til at benytte i mit virke som iværksætter”, fortæller Asger Kragh.

Med mindre du er yderst velhavende, lyder Thorborgs råd, at du starter beskedent og fokuserer på ét projekt. ”Når det kommer til innovation, ligger kræften i søvn. Har du brug for en problemknuser, skal du – inden du ligger dig til at sove - tænke på din udfordring, ligge helt stille når du vågner, så får du helt automatisk løsningen blev dit problem”, siger Martin Thorborgs erfaring ham. Hemmeligheden bag godt iværksætteri er også at dele sine ideer, få feedback og reflektere. Det er derudover fordelagtigt at være et team med hver sine kompetencer, for det er aldrig sjovt at skåle alene i Ribena saftevand, fortæller Martin Thorborg smilende.

Rådene var der kort sagt mange af, og som iværksætteren Asger Kragh – der har hørt Martin Thorborg holde foredrag før – pointerer, får du hver gang, du deltager i hans foredrag nye tips.

Det store spørgsmål, der afslutningsvist blev kastet op i luften, var ”Hvad er egentlig succes?”.

Har du også et drive for at fortælle din historie, danner ECH Park gerne rammerne.

EFTERÅRSTILBUD
Dobbeltværelse for 2 personer
Pris: 795,00 pr. nat

Familieværelse for 2 voksne og 2 børn
Pris: 995,00 pr. nat

Gælder fra 12.10.18 - 21.10.18