LOKALER

Vi planlægger og finder de bedste mødelokaler i tæt samarbejde med dig som mødegæst.

Dine møder og konferencer fungerer bedst i perfekte rammer. ECH PARK tilbyder mødelokaler i Esbjerg i alle størrelser og til alle formål. Hvad enten du ønsker at afvikle et halvdagsmøde for få personer, der mødes i et mindre mødelokale over en kop kaffe med lidt brød, eller har behov for plads, omgivelser og forplejning til at afvikle en stor konference eller et landsmøde  - og alt derimellem - , er vi klar til at tilbyde dig de bedste rammer. Vi sørger for alt det, du har brug for, så du kan fokusere på indholdet.

Vores mødelokaler i Esbjerg er indrettet forskelligt, og kan rumme alt fra mindre møder til større konferencer og foredrag.
Vi har 14 mødelokaler og 200 parkeringspladser, hvilket gør os til byens største konferencehotel placeret på 72.000m2 grund centralt i Esbjerg med skov, park og søer som nærmeste nabo.
Hele hotellet har gratis Wi-Fi og alle lokaler er udstyret med moderne AV udstyr.

Dine mødegæster kan overnatte og møde udhvilede på ECH, ligesom vi har fine parkeringsmuligheder. Og ikke mindst smukke omgivelser at trække frisk luft i.

 

Skriv til mig på ps@ech.dk og lad os efterfølgende finde en dato hvor vi kan mødes.

Ganske uforpligtende kan vi drøfte muligheder, ønsker og idéer, hvorefter i til sidste får et konkret tilbud på jeres konference.  


De bedste hilsner

Palle Storinggaard

EFTERÅRSTILBUD
Dobbeltværelse for 2 personer
Pris: 795,00 pr. nat

Familieværelse for 2 voksne og 2 børn
Pris: 995,00 pr. nat

Gælder fra 12.10.18 - 21.10.18