OPHOLD

Hos ECH Park kan du nyde et skønt hotelophold – både når du besøger os i privat- og erhvervsregi.

ECH Park er kendt for sin fantastiske beliggenhed i Esbjerg. Du bor på vores historiske værelser i rolige omgivelser med naturen i baghaven, og du er blot et stenkast fra byen og nærområderne.

Du får stillet sulten i vores hyggelige restaurant, hvor vores gastronomiske værdier er i højsædet. ECH Parks dygtige kokke arbejder med økologiske, lokale og ikke mindst danske råvarer, der sikrer dig kulinariske oplevelser udover det sædvanlige.

Du starter dagen med vores populære morgenbuffet, der har alt, hvad hjertet begærer. Frisk brød, frugt, et væld af pålæg, morgenmadsprodukter og meget mere. 

Aftensmaden indeholder et udvalg af små forretter, salater, suppe, 5 slags kød, hjemmelavede saucer og tilbehør samt modne oste og flere desserter. Skal ganen forkæles ekstra meget, har vi en stor passion for vin. Du har mulighed for at vælge mellem vores nøje udvalgte vine, som vi selv har importeret fra leverandører fra hele verden.

Hos ECH Park går vi heller ikke på kompromis med kvalitet og vores førsteprioritet er at levere den bedste service og sørge for, at vores gæster får et skønt ophold. Vi gør derfor en dyd ud af at sætte os ind i – og opfylde – alle behov og ønsker.

 

Vi glæder os til at give dig et skønt naturpræget, gastronomisk og ikke mindst behageligt hotelophold.

 

Læs mere om vores weekend- og ferieophold og vores erhvervsophold.

 

EFTERÅRSTILBUD
Dobbeltværelse for 2 personer
Pris: 795,00 pr. nat

Familieværelse for 2 voksne og 2 børn
Pris: 995,00 pr. nat

Gælder fra 12.10.18 - 21.10.18