OPHOLD

Nyd et weekendophold med overnatning på ECH Park, der er placeret i rolige omgivelser tæt ved skov og små søer i den rekreative bypark ”Vognsbølparken”.

Oplev vores enestående naturparker og bliv forkælet af et hav af sanseindtryk fra de smukke kyststrækninger, idylliske Vadehavsøer, fortryllende historiefortællinger og spændende lokale råvarer.  


Weekendophold tæt på skoven & vaderne 

Med et weekendophold med overnatning på ECH Park har du muligheden for at besøge en lang række udflugtsmål og naturområder langs den jyske vestkyst.
Oplev f.eks. Ribes vikinger, de store stæreflokke under efterårets ”sort sol”, vadehavsøerne Fanø, Mandø & Langli eller ægte feriestemning på nogle af Danmarks bedste strandområder i sommerhalvåret.
I Esbjerg kan du bl.a. besøge Fiskeri & Søfartsmuseet med udstillinger om havfiskeri, sælarium og saltvandsakvarier. Byens store shopping område i Kongensgade med over 200 specialforretninger er i forholdsvis kort afstand fra hotellet.   

Ønsker du afslapning & forkælelse, kan vi anbefale Esbjerg Spa & Wellness, der bl.a. har behandlinger efter kurbadstraditioner, boblebade og saunagus. Det store wellnesscenter er placeret på 1. salen i Svømmestadion Danmark, som også byder på timevis af familiesjov i bølgebassin, lagunebassin og vandrutsjebaner m.m.


Historiske værelser

Du overnatter på stueplan i de tidligere højskoleboliger, der i dag er indrettet som hotelværelser i et moderne skandinavisk design. 
Til børnefamilierne råder vi over 10 familieværelser, hvor der er mulighed for opredninger på sovesofa.

I vores hovedbygning kan du nyde en varm kop kaffe eller drink i lobby baren. 
Vi har i de varme måneder en sommerterrasse med udsigt til haven.  


Stor grillbuffet

Vores grillbuffet kan nydes hver aften i ECH PARKs restaurant. Buffeten er varieret med et udvalg af småretter, salater med tilbehør, godt udvalg af kød, kartofler og saucer. 
Du kan spise hvad du kan, og nyde en aften i godt selskab med venner, familie eller kollegaer. 
Oste og desserter kan tilkøbes som supplement til grillbuffeten - Læs mere

 

Badeland: 

Tæt på ECH Park kan de yngste boltre sig i bølgebassin, lagunen og suse ned af vandrutsjebanen i Svømmestadion Danmark.
Læs mere - Klik her


Fiskeri & Søfart:

Tag også børnene med på nye opdagelser i Fiskeri- og Søfartsmuseet med et sælarium, saltvandsakvarier og et udendørs legeområde.
Læs mere - Klik her


Vadehavets forunderlige verden: 

Udstillingen Trækfuglenes Vadehav på Vadehavscentret i Vester Vedsted byder på oplevelser, der på smittende måde inddrager centrets gæster i Vadehavets forunderlige verden.
Læs mere - Klik her


Tirpitz i Blåvand:

Midt i klitlandskabet i Blåvand ligger Tirpitz Museet som åbnede i sommeren 2017 
Museet giver de besøgende lærerige oplevelser og arkitektur i verdensklasse.

Læs mere - Klik her

Vikinger i Ribe:

Tag med på en historisk rejse på dette velbesøgte oplevelsescenter og frilandsmuseum, der beskæftiger sig med Danmarks vikingetid.
Hos Ribe VikingeCenter får du den autentiske, levende vikingeoplevelse. Sideløbende med formidling afprøves og udvikles også teorier gennem eksperimental arkæologi.
Læs mere - Klik her

 

SOMMERTILBUD!
Kom til vestkysten og oplev bl.a. Vadehavscenteret og Tirpitz-museet i Blåvand.
2 personer i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad.
795,00 pr. nat