ERHVERV

Mangler din virksomhed et sted til at holde det næste møde, seminar, kursus, den næste julefrokost, temafest, teambuildingsession eller konference? Vores 14 mødelokaler med plads til alt fra 2 til 500 personer, opfylder alle behov.

Vi har mange gratis parkeringspladser til rådighed, så uanset om I kommer mange, skal I ikke frygte parkeringsproblemer.

Kommer I langvejsfra, strækker kurset sig over flere dage eller tager det overhånd med alkoholen til festen, har I mulighed for at overnatte på vores 63 historiske hotelværelser.

Har du erhvervsærinder i Esbjerg eller omegn, kan du naturligvis også overnatte på ECH Park. Vi er kendte for en fantastisk beliggenhed med naturen i baghaven og blot et stenkast fra byen og nærområderne.

 

Har din virksomhed en firmaaftale, har du adgang til faste priser hele året.

 

Kombinér forretning med oplevelser

Når du overnatter på ECH Park, får du gastronomiske oplevelser i vores restaurant. Økologiske, friske, danske, lokale og sæsonbetonede udgør vores udsøgte buffet. Vores passion for vine sætter prikken over i’et til middagen.

Til morgenmad får du frisk brød, frugt, et væld af pålæg, morgenmadsprodukter og meget mere.

Vi anbefaler, at du også benytter chancen til at besøge byens seværdigheder – fx De fire hvide mænd og Fiskeri- og Søfartsmuseet –, naturperlen Fanø og Ribe, der er kendt som Danmarks ældste og hyggeligste by.

Du kan også rense sjælen ved at lade håret blafre i vestkystens friske luft og høre vadehavets brusende bølger skvulpe i vandkanten.

 

Vil du høre mere om vores firmaaftaleordning?

Kontakt Palle Storinggaard:

Mail: ps@ech.dk 

Tlf.: 88 82 16 00

 

Bo midt i Esbjerg med naturskønne omgivelser og få både kultur- og kulinariske oplevelser med hjem, når du kombinerer forretning med oplevelser. Book dit erhversophold online  

Vil du konktaktes, så send os dine oplysninger - KLIK HER

EFTERÅRSTILBUD
Dobbeltværelse for 2 personer
Pris: 795,00 pr. nat

Familieværelse for 2 voksne og 2 børn
Pris: 995,00 pr. nat

Gælder fra 12.10.18 - 21.10.18