Julefest 2020


JULEFROKOSTEN

Se julebrochure - KLIK HER

Julefrokosten 2020 (serveres ved bordene) - KLIK HER

Også årets sidste sammenkomst på kan I trygt overlade til os. Julefrokosten med kollegaerne har ofte en helt særlig betydning for medarbejderne og er derfor en god måde at takke dem for en god arbejdsindsats i året der gik og lade op til endnu et nyt, travlt år på virksomheden. Den perfekte afrunding af et godt år består af dejlig mad, hyggelige rammer, godt selskab og masser højt humør. Vi sørger for det hele, så det eneste, I skal gøre, er at glæde jer til et brag af en fest.

På ECH PARK sætter vi en særlig ære i at gøre jeres julefrokost til en helt speciel dag for jer og jeres kollegaer. Vi strækker os gerne ekstra langt for at imødekomme de drømme, I har for dagen og gennem forberedende samtaler, kan vi vejlede og planlægge en aften, der bliver helt perfekt for jeres virksomhed. Vi hjælper naturligvis også gerne med julemad ud af huset.

Nedenstående er kun et eksempel på et julefrokost-arrangement. Mulighederne er mange og ønsker I at høre mere om mulighederne for at fejre firmafesten, julefrokosten, sommerfesten eller arrangementet i personaleforeningen på ECH PARK, er I naturligvis altid hjertelig velkommen til at kontakte os på
mail info@ech.dk eller på
telefon +45 8882 1600.

JUL TIL FAST PRIS
Velkomstdrink
Øl, vand, vin og juleøl hele aftenen
Den klassiske Julebuffet
Kaffe/the fra buffet, serveret med desserten
Prisen er inkl. lokaleleje for eget lokale, juleopdækkede borde, lys, blomster og betjening

 

KOMMENDE EVENTS - VIS ALLE
ECH PARK ApS
Stormgade 200
DK-6700 Esbjerg
CVR. 35468773

+45 88 82 16 00
info@ech.dk