De fire årstider


SÆSONMENU  
1. marts til 31. maj 2020 
for minimum 10 betalende.

 

FORÅRS MENU: 

Klassisk stenbiderrogn med masser af purløg.

Kulmule ceviche med jordskok
og solsikkeskud.

Grillet hvide asparges med Vesterhavs pighvarrer og bagte hvidløg.

Duroc gris i spinat og små blomkål.

Lam fra Varde Ådal med løvstikke
og pomme Røsti.

Oste fra Enghavegård.

Rabarber og kærnemælk fra Jernved mejeri med brændt hvid chokolade  

 

3 retter kr. 410,00 pr. person
4 retter kr. 475,00 pr. person
5 retter kr. 540,00 pr. person
6 retter kr. 605,00 pr. person
7 retter kr. 670,00 pr. person

 

VINE
Vi tilpasser vine efter eget ønske.

 

Ønsker du tilbud eller mere info er du mere end velkommen til at kontakte Palle Storinggaard. ps@ech.dk 

 

Vi ses på ECH Park 

 

 

 

 

KOMMENDE EVENTS - VIS ALLE




ECH PARK ApS
Stormgade 200
DK-6700 Esbjerg
CVR. 35468773

+45 88 82 16 00
info@ech.dk