De fire årstider


SÆSONMENU  
1. sep til 30. nov 2020 
for minimum 10 betalende.

 

EFTERSÅRS MENU: 

Vadehavs østers med Vesterhavs ost - spinat og lime 

Rødtunge “kotelet” med blomkål og fiske fumé 

Grønkål og kuller med taskekrabbebisque

Rimmet kammusling og fennikel og fermenteret hvidløg 

Kanin og syltede tomater i consommé

Nr. skov vildt med økologiske blåbær og kantareller 

Isbombe med marengs 

 

3 retter kr. 410,00 pr. person
4 retter kr. 475,00 pr. person
5 retter kr. 540,00 pr. person
6 retter kr. 605,00 pr. person
7 retter kr. 670,00 pr. person

 

VINE
Vi tilpasser vine efter eget ønske.

 

Ønsker du tilbud eller mere info er du mere end velkommen til at kontakt info@ech.dk 

 

Vi ses på ECH Park 

 

 

 

 

KOMMENDE EVENTS - VIS ALLE




ECH PARK ApS
Stormgade 200
DK-6700 Esbjerg
CVR. 35468773

+45 88 82 16 00
info@ech.dk