De fire årstider


SÆSONMENU  
1. december til 29. februar 2020 
for minimum 10 betalende.

 

VINTERMENU: 

Jomfruhummer bisqua og Lyssejfilet med persilleolie

Pighvarrefilet med æble hollandaise og Vadehavs rejer 

Selleri, hyben og rød grønkål og bagte rødbeder 

Kuller med blåmuslinger, Comte og græskar med hasselnødder

Duroc gris med skorzonerrod i brændt porre 

Røget and og courgette med sølvbede og appelsin 

Varm chokolade fondant og rosmarin parfait 

 

 

3 retter kr. 410,00 pr. person
4 retter kr. 475,00 pr. person
5 retter kr. 540,00 pr. person
6 retter kr. 605,00 pr. person
7 retter kr. 670,00 pr. person

 

VINE
Vi tilpasser vine efter eget ønske.

 

Ønsker du tilbud eller mere info er du mere end velkommen til at kontakte Palle Storinggaard. ps@ech.dk 

 

Vi ses på ECH Park 

 

 

 

 


Nyhedsbrev og fordele


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og for fordele lige i din indbakke.




ECH PARK ApS
Stormgade 200
DK-6700 Esbjerg
CVR. 35468773

+45 88 82 16 00
info@ech.dk