Selskabskort


Fejringen af livets store begivenheder og mærkedage har været en vigtig tradition overalt i verden i flere tusinde år. Det er de dage, hvor vi samler familie og venner for at skabe minder for livet og fejre rundingen af et skarpt hjørne, en særlig højtid, et stærkt bånd mellem to mennesker eller andre vigtige begivenheder, der giver anledning til uforglemmelige øjeblikke.

På ECH PARK forstår vi, at hver fest er noget unikt. Bag hver fest og hver anledning ligger der en særlig historie og nogle mennesker, der hver især har deres egne ønsker og drømme om den perfekte dag. Derfor sætter vi altid god tid af til dialogen med dig, når festen skal planlægges og detaljerne skal på plads.

Vi er opmærksomme på alle detaljer, og vi laver ud fra dine ønsker forslag til borddækning, menu og festens temaer. Den gastronomiske oplevelse skaber vi i fællesskab med dig og vores dygtige kokke og vores vintjener giver gerne både gode råd og smagsprøver, så vi sammen kan finde den helt rette vin til menuen og jeres smagsløg. Under festen sørger vores professionelle og veloplagte personale for, at alle gæster har en god aften, og at alt forløber som planlagt, så I har tid til at nyde samværet med gæsterne, den lækre mad og den gode vin.

 

KOMMENDE EVENTS - VIS ALLE
ECH PARK ApS
Stormgade 200
DK-6700 Esbjerg
CVR. 35468773

+45 88 82 16 00
info@ech.dk