Kultur og Events


Velkommen til Esbjerg – en fusion af natur og kultur.

Da historien om Esbjerg startede i 1867, bestod byen af to gårde, tre huse og i alt 23 indbyggere. Havnen, der blev bygget få år senere, blev omdrejningspunktet for den hurtigt voksende by og den industri, byen senere blev kendt for. I dag er den tidligere fiskerby Danmarks femtestørste by og det knudepunkt, der binder hele vestkysten sammen.

Esbjerg er, takket være sin beliggenhed lige ved Vadehavet, kendt for sin enestående natur og store, grønne områder, der alle indbyder til naturoplevelser i verdensklasse. Ved skulpturen “Mennesket ved havet” - bedre kendt som de 4 hvide mænd, der gennem tiden er blevet byens varemærke, er der mulighed for at tage en svømmetur i vandet eller gå en tur langs strandpromenaden.

Byens kulturhuse tilbyder et rigt udvalg af koncerter og flotte teater-og revyopsætninger, mens man i byens natteliv kan opleve små, intime koncerter med lokale musikere og nye navne på den danske musikscene.

 

Er man til shopping og by-liv, er Esbjerg bestemt et besøg værd. Shopping Center Broen i hjertet af byen byder på et væld af butikker med kendte brands og gode spisesteder samt gode parkerings faciliteter. Langs gågaden i Kongensgade finder man et rigt udvalg af spændende butikker, charmerende cafeer og små, finurlige forretninger.

 

Læs mere om alt det skønne vi har at byde på her - KLIK HER

KOMMENDE EVENTS - VIS ALLE
ECH PARK ApS
Stormgade 200
DK-6700 Esbjerg
CVR. 35468773

+45 88 82 16 00
info@ech.dk