Esbjerg – et naturligt udgangspunkt for gode udflugter


FANØ

Få minutters sejlads fra Esbjerg ligger Fanø. Sejlturen varer kun 12 minutter, men man føler sig langt væk fra hverdagens larm og storbyens tempo, når man besøger Fanø. Øen byder på rå natur, vadehav, historiske boliger, gode restauranter og få hundrede meter fra færgelejet ligger Fanø Bryghus, der brygger ualmindeligt velsmagende øl. Fanø byder også på strikkefestival, dragefestival, østerssmagninger og gode strande.

BLÅVAND, HENNE OG VEJERS

Nord for Esbjerg ligger Varde by med Blåvand, Henne og Vejers som de helt store turistmagneter i sommerperioden. Her kan du opleve store, hvide strande, shopping, spisesteder og det prisbelønnede Tirpitz museum, der er tegnet af Bjarke Ingels. Tirpitz åbnede i 2017 og er en attraktion i verdensklasse. I den lille by Henne ligger den dobbelte Michelin-restaurant, Henne Kirkeby Kro, hvor Paul Cunningham serverer gourmetmad i verdensklasse.

RIBE

Lidt syd for Esbjerg finder man Ribe, der er Danmarks ældste købstad. Ribe er kendt for sin domkirke og byens arkitektur, de historiske bygninger og de små gader er i sig selv et besøg værd. Ribe byder også på vikingemuseum, vinfestival, klostre og er en af de byer i Danmark, hvor historien er bedst bevaret.

KOMMENDE EVENTS - VIS ALLE
ECH PARK ApS
Stormgade 200
DK-6700 Esbjerg
CVR. 35468773

+45 88 82 16 00
info@ech.dk