Vadehavet er et "must see"


Unik natur og verdensarv på Vestkysten

Hvert år besøger tusindvis af turister fra hele verden vestkysten for at opleve Vadehavet. Vadehavet er et unikt tidevandsområde, der med sit dynamiske og ubrudte landskab danner grundlag for en overvældende rigdom og et mangfoldigt plante- og dyreliv. Det er dansk natur i verdensklasse og områdets betydning rækker langt ud over Danmarks grænser. På grund af sin unikke natur og spændende kulturhistorie blev Vadehavet i 2010 udpeget som nationalpark i Danmark og opnåede den efterstræbte status at komme på UNESCOS Verdensarvsliste i 2014.

Her er det især tidevandet, der sætter sit karakteristiske præg. Fra de høje diger, som beskytter mod stormflod, kan du opleve flotte og uendelige udsigter over Vadehavet og det flade marskland. De mange sandbanker i Vadehavet er populære tilholdssteder for ynglende sælflokke, og der arrangeres løbende sælsafai for hele familien til yngleområderne nær Mandø. På de tre vadehavsøer Rømø, Fanø og Mandø får du masser af uberørt natur, klitter og nogle af Danmarks fineste sandstrande.

 

Der er, udover at være idyllisk og unikt, også rå natur, der fungerer som et spisekammer for millioner af trækfugle og skaldyrs glade turister. Hvert forår og efterår kan man opleve et sandt naturfænomen, nemlig Sort Sol. Sort Sol opstår, når flere tusinde af stære på træk, lige før de trækker ned på jorden til overnatning, danser på himlen og dermed lokalt formørker solen. Fænomenet opstår kun enkelte steder i landet, herunder i Ribe og Tøndermarsken, og er en oplevelse, der trækker turister både fra Danmark og resten af verden.

Læs mere om alt det skønne vi har at byde på her - KLIK HER

KOMMENDE EVENTS - VIS ALLE




ECH PARK ApS
Stormgade 200
DK-6700 Esbjerg
CVR. 35468773

+45 88 82 16 00
info@ech.dk