Oplevelser


Tirpitz

Tirpitz er på rekordtid blevet en bragende succes og vandt i 2018 prisen som ’Danmarks Bedste Temamuseum’, hvor hele familien kan få lærerige oplevelser for livet. Under overfladen gemmer den danske vestkyst på et væld af gribende historier, der ikke ses med det blotte øje. Kom med under sandet i Tirpitz og opdag alle vestkystens skjulte fortællinger om forliste skibe, farlige smuglere og forbudt kærlighed.

Alle udstillingerne i Tirpitz betjenes af gæsterne selv ved hjælp af en simpel “fjernbetjening” – en lydbaseret guide hvor historierne er indtalt af professionelle skuespillere. Udstillingerne kan ikke opleves uden denne guide. Den indgår i entrébilletten, og børn fra ca. 2 år kan bruge den. Hvis du er hørehæmmet eller blot foretrækker tekst kan du gøre vores værter opmærksom på dette når du køber billet.

 

Vadehavscenteret

Med arkitekt Dorthe Mandrups enestående arkitektur, hvor tagrøret anvendes både på facade, tag og undertag og hvor lister af robinietræ får den gamle bygning til at smelte sammen med den nye, opnås et bygningsværk, der næsten virker som om det vokser op af jorden - skånsomt og tilpasset det flade marskland.

Udstillingen TRÆKFUGLENES VADEHAV er på samme måde tilpasset det enestående center. I samarbejde med VADEHAVSCENTRET har arkitekt Johan Carlson, med sit helt gennemførte design på en poetisk, æstetisk og moderne måde, lavet en udstilling, der med stor indlevelse viser Vadehavet og trækfuglene. Her er oplevelser, der på smittende måde inddrager centrets gæster - både unge og ældre - i Vadehavets forunderlige verden.

Med mere end 1000 kvadratmeter udstilling, nye møde- og formidlings faciliteter, cafe og butik er VADEHAVSCENTRET et center af fremtiden for gæster fra hele verden. VADEHAVSCENTRET tilbyder arrangementer for skoler fra det regionale, nationale og internationale. De danner rammer for erhvervsliv, der vil holde møde og have oplevelser i et anderledes miljø og er besøgscenter for borgere, der er stolte over at vise Verdensarv Vadehavet frem for gæster. Og de danner ramme for at du og din familie, kan have nogle gode timer sammen i et center, der stolt og værdigt formidler Vadehavet.

 

Spa & Wellness

Trænger I til en oplevelse, hvor I bliver ekstra forkælet på både krop og sjæl? På første sal midt i Svømmestadion Danmark ligger Esbjergs smukke wellnesscenter, klar til at give dig afslapning og ægte velvære. En skøn oase af fred, ro og harmoni, der indbyder til at lade op og samle energi.

En billet til Esbjerg Spa og Wellness giver blandt andet adgang til Saunagus, Finsk Sauna, Infrarød Sauna, kurbade, Fodspa og hvileområder og et stort udvalg af spabade, der alle er designet til at få dig til at stresse ned, komme til kræfter og finde indre ro og balance.

 

KOMMENDE EVENTS - VIS ALLE
ECH PARK ApS
Stormgade 200
DK-6700 Esbjerg
CVR. 35468773

+45 88 82 16 00
info@ech.dk