Ophold
Og 
Overnatning


Se priser - KLIK Her

Vores førsteprioritet er at sørge for, at vores gæster får et skønt ophold og føler sig velkomne fra første øjeblik, de ankommer på ECH PARK.

Hotellet har moderne og hyggelige værelser, der konstant er under udvikling og opdatering for at sikre, at du som gæst kan nyde opholdet og samtidig lade op til en effektiv arbejdsdag. Vores værelser er fordelt på enkelt-, dobbelt- og familieværelser, der alle ligger i baghaven bag den store hovedbygning og har udsigt til hotellets store, grønne områder.

Vores værelser er indrettet med skandinavisk design og møbleret med henblik på at give dig de bedst mulige rammer for dit ophold. Alle værelser er derfor indrettet med eget bad og toilet, arbejdsborde, adgang til terrasseområder gennem de fælles opholdsstuer samt gratis Wi-Fi og fladskærms-tv.

Det er nemt at komme til hotellet fra motorvejen og det er nemt at komme til at parkere. Foran hovedbygningen er der masser af gratis videoovervågede parkeringspladser, hvor man trygt kan lade sin bil stå, mens man nyder sit ophold.

Med vores skandinaviske morgenmadsbuffet inkluderet i prisen kan du være sikker på at få en god, sund og hjemmelavet start på arbejdsdagen, lade op til udflugten med familien eller at slutte en god fest af på en hyggelig og afslappet måde sammen med dine gæster.

KOMMENDE EVENTS - VIS ALLE
ECH PARK ApS
Stormgade 200
DK-6700 Esbjerg
CVR. 35468773

+45 88 82 16 00
info@ech.dk