Restaurant


RESTAURANTEN

Læn dig tilbage og nyd en veltilberedt buffet i skønne omgivelser

Når du vælger ECH PARKS restaurant, vælger du samtidig at forkæle dig selv, dine venner, familie eller kollegaer med en oplevelse udover det sædvanlige. En aften, hvor du kan læne dig tilbage og sænke paraderne, lade os stå for servicen og nyde det gode selskab, de smukke omgivelser og et veltilberedt måltid. Restauranten har højt til loftet i mere end en forstand og servicen er venlig, personlig og med den enkelte gæsts ønsker for øje.

 

De uddannede kokke står for de gastronomiske oplevelser og skærer for ved buffeten, mens de fortæller om udskæringerne og tilberedningen af aftenens menu. Kokkene kan med lethed fortælle om ingredienserne – de har nemlig lavet maden fra bunden - og deler gerne deres begejstring for faget med vores gæster.

ECH PARKS restaurant er det perfekte valg for alle, der har lyst til at opleve en anderledes, velsmagende buffet, hvor saucerne er hjemmelavede, hvor brødet er hjemmebagt, salaterne er friske og hvor specialiteterne er køkkenchefens egne favoritter – lavet helt fra bunden.

God appetit!

KOMMENDE EVENTS - VIS ALLE
ECH PARK ApS
Stormgade 200
DK-6700 Esbjerg
CVR. 35468773

+45 88 82 16 00
info@ech.dk