Foredrag med 
Mads Bo 


Mads Bo har selv gået vejen fra overvægt, eksem, uren hud og allergi, til et liv som han bedst beskriver som ”High on Life”. Siden 2003 er Mads Bo blevet inspireret af verdens førende eksperter inden for sundhed og personlig udvikling. Foredraget er en delikat symfoni af det allerbedste – og mest anvendelige! Kom til en aften fyldt med simple kostråd, tricks og anekdoter fra den tidligere automekaniker.

”Vi mennesker har langt større indflydelse på vores fysiske og mentale tilstand, end vi går og tror”.

Vi skal hæve bundniveauet og fokusere på de basale ting som har den største effekt. Det er med andre ord ikke nye såkaldte superfoods eller intervalkure, som redder din røv. Det er de små simple valg i hverdagen, der har den største effekt over tid. Og heldigvis er Mads Bo’s budskaber så simple og nemme, at du kan starte allerede i morgen.

Èt eksempel er den måde, vi laver mad på, og med blenderen under armen, introducerer Mads Bo dig til det, han kalder for Verdens hurtigste fastfood – sund og nærende mad som gavner og styrker din krop. Under foredraget lærer du også at lave de bedste vitaminbomber på juicemaskinen, og du vil se, mærke og smage​ de flydende mirakler og få inspiration til et sundere, saftigere og mere energifyldt liv!

Når aftenen er omme, vil du gå ud ad døren med et smil på læben, god energi og ikke mindst topmotiveret til at integrere super simpel sundhed i dit liv.

Mads Bo´s brændende ønske er, at motivere så mange mennesker som muligt til at tage ansvar for egen sundhed, energi og velbefindende. Så tag din kone, kæreste, mand, nabo og kollega med, til en sjov, inspirerende og hyggelig aften i sundhedens tegn.

PS: menuen står på limesorbét, juice-shot, rødbede-smoothie med mynte, samt spicy thai-suppe.

Alt det praktiske

Dato: 31. marts 2020

Tid: 19.00 - 21.30 inkl. pause med saftige forfriskninger. 
Dørene åbner kl. 18.00, og der gælder først til mølle med hensyn til siddepladser.


Køb din billet - KLIK HER

Praktisk information


Dato: 31-mar-2020
Tidspunkt: kl. 19.00-21.30
Pris pr. billet : 249,00 kr


KOMMENDE EVENTS - VIS ALLE
ECH PARK ApS
Stormgade 200
DK-6700 Esbjerg
CVR. 35468773

+45 88 82 16 00
info@ech.dk