Nytårsmenu 


Lad os klare menuen for nytår 2019, så du kan være den gode vært. 

Menuen for 2019

Forret:
Røget Laks fra Wintheriet med hyben kompot og urtecreme. 

Hovedret:
Helstegt Chateaubriand (fineste udskæring af oksemørbrad) med pommes Anna, små syltede perleløg i æblecider, kraftig rødvinssauce og ristede jordskokker.

Dessert: 
Chokoladebar med saltede mandler, karamel creme og krystalliseret hvid chokolade. 

 

Pris pr. person 365, 00 kr. 

Sidste bestillingsfrist den 27-12-2019 

Afhentning den. 31-12-2019 fra kl. 13.00 til 15.00 


Bestil her:

Praktisk information


Dato: 31-dec-2019
Tidspunkt: kl. 13.00 - 15.00
Sidste bestilling den: 27-12-2019

Nyhedsbrev og fordele


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og for fordele lige i din indbakke.




ECH PARK ApS
Stormgade 200
DK-6700 Esbjerg
CVR. 35468773

+45 88 82 16 00
info@ech.dk