Vadehavs Gastro - kokketræf

 


En hyldest til lam fra Vadehavet

Sydvestjyske Smagsoplevelser arrangerer i samarbejde med ECH Park i Esbjerg et 5-kokketræf tirsdag den 4. juni 2019.
Det er din unikke mulighed for at opleve toppen af Sydvestjyllands lokale gastronomi.

De dygtige kokke fra 5 forskellige restauranter, serverer én ret, hvori der indgår lam, og efterfølgende lidt sødt til kaffen.
Se frem til en sand gourmetoplevelse, hvor lammet og lokale råvarer er i centrum.  

 

Menu 

Ret 1 – ECH Park
Vadehavsøsters med østersfløde, saltede agurker og røget lam samt lammebrisler med østershatte og selleri i grillet fladbrød.

Ret 2 – Schackenborg Slotskro
Lammeterrin med emulsion af sårre, Rømø-rejer og vilde urter. 

Ret 3 – Kellers Badehotel & Spisehus
Hvide asparges med tørret lam fra Varde Ådal, aspargescreme og sødskærm 

Ret 4 – Porsborgs Gastro Bar
Lammefarseret sommerporre i knasende sprød skorpe med smørglaserede grøntsager, grillet lammehjerte og veloutésauce med urteolie.

Ret 5 – Restaurant Herregårdskælderen
Lammekølle, bagte rabarber, ærtepure, ærter, spidskål og nye kartofler bagt i papir med krydderurter.

Bemærk - det er muligt at tilkøbe vinmenu til kr. 375,- (5 glas) pr. person

 

Sødt til kaffen 

Kellers Badehotel & Spisehus: Chokolade bar med kveller og Fanø rom. 

Schackenborg Slotskro: Lille, brændt tærte med havtorn og marengs. 

Porsborgs Gastro Bar: Havrebar med mørk chokolade og frysetørrede bær. 

Restaurant Herregårdskælderen: Jordbærgrød med fløde og jordbær. 

ECH Park: Kærnemælk fra Jernvedlund Mejeri og hvid chokolade.

 

Spis dig gennem de spændende serveringer, som de talentfulde kokke kreerer.


Find billetter

Praktisk information


Dato: 04-jun-2019
Tidspunkt:
Pris for billet : 565 kr.

Nyhedsbrev og fordele


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og for fordele lige i din indbakke.




ECH PARK ApS
Stormgade 200
DK-6700 Esbjerg
CVR. 35468773

+45 88 82 16 00
info@ech.dk