ECH Style Meeting


DET ANDERLEDES MØDE

Ønsker I at skabe en mødeoplevelse, hvor det kreative og inspirerende går hånd i hånd med læring og effektivitet? På ECH PARK tror vi, at arbejde og fornøjelse kan forenes og at motiverede medarbejdere sammen kan skabe fantastiske resultater.

Som noget helt unikt bidrager de store, grønne arealer og Vognsbølparken, der omkranser hotellet, med den perfekte mulighed for at tilbyde vores gæster en sjov og anderledes mødedag. Områderne er perfekte til f.eks. teambuilding-kurser, Walk & Talks og Mystery Games, hvis du ønsker at give dine medarbejdere og kollegaer en ekstra god oplevelse og bringe dem tættere sammen.

Derfor har vi valgt at alliere os med Fieldmore.dk, der er eksperter i teambuilding-aktiviteter, og gode oplevelser, der henvender sig både til små og store virksomheder. Fælles for dem alle er, at hovedfokus ligger på at styrke dine teams og medarbejdere gennem effektfulde aktiviteter, der skaber opmærksomhed og interesse omkring indholdet af jeres mødedag. De tager udgangspunkt i, at det skal være underholdende, energisk og visuelt fængende.

Opbygningen af aktiviteterne tilpasses arrangementet, så vi sikrer det bedst tænkelige resultat, og at hele arrangementet styrker relationerne og kompetencerne netop jeres virksomhed.

 

Vil du hører mere, så kontakt os Palle Storinggaard på mail ps@ech.dk 


Nyhedsbrev og fordele


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og for fordele lige i din indbakke.
ECH PARK ApS
Stormgade 200
DK-6700 Esbjerg
CVR. 35468773

+45 88 82 16 00
info@ech.dk