TEAMBUILDING


THE BLACK LINK

HVAD ER DET: Synliggør vigtigheden af personlige relationer gennem et imponerende show af lysende effekter, hvor deltagerne selv er med til at skabe oplevelsen. Med lyset slukket og med en fælles indsats fra deltagerne, skaber vi et helt unikt billede af de indbyrdes forbindelser.

HVORFOR GØR VI DET: Undervejs lærer deltagerne hinanden bedre at kende og ser hvordan de hver især, er forbundet gennem personlige relationer og skaber nye relationer med hinanden. Arrangementet er målrettet grupper, som arbejder sammen og har behov for at lære hinanden bedre at kende på en sjov måde.

Deltagere: 20-300 personer
Varighed 1-1½ time
Pris: 645,- pr. person inkl. moms

 

BOW BATTLE

HVAD ER DET: Afviklingen sker med høj intensitet og deltagerne er meget fokuserede, når det handler om at undgå, at blive skudt og samtidig selv skal skyde modstanderen. Derudover skal hvert hold beskytte deres målskiver fra modstanderens pile med en fælles strategi.

HVORFOR GØR VI DET: Opgaven nødvendiggør, at deltagerne i fællesskab med deres teams skal lægge strategier og fordele rollerne imellem sig. Dette belyser rollefordelingen i de enkelte teams samt fremhæver styrker ved den enkelte medarbejder.

Deltagere: 10- 200 personer
Varighed: 1-2 timer
Pris: 595,- pr. person inkl. Moms

 

NAVIGATOR GPS CHALLENGE

HVAD ER DET: Navigator GPS Challenge handler om at finde og løse en række opgaver, som er placeret skjulte steder i nærområdet. Deltagerne skal herefter lægge en strategi, under hensyntagen til det mest optimale forbrug af tid og ressourcer. Vinderne overrækkes en præmie, der beviser deres evner som stifindere.

HVORFOR GØR VI DET: Hver opgave kræver at deltagerne samarbejder om løsningen, hvilket blandt andet stiller krav til evner som logik, paratviden, kreativitet og samarbejde.

Deltagere: 10-150 personer
Varighed: 2-3 timer
Pris: 495,- pr. person inkl. Moms

 

KOMMENDE EVENTS - VIS ALLE
ECH PARK ApS
Stormgade 200
DK-6700 Esbjerg
CVR. 35468773

+45 88 82 16 00
info@ech.dk