OM ECH PARK


Vores førsteprioritet er at sørge for, at vores gæster får et skønt ophold og føler sig velkomne fra første øjeblik, de ankommer på ECH PARK. Det ligger i vores DNA at vi, uanset hvilken anledning, du kommer i, vil gøre vores bedste for at gøre dit ophold til en mindeværdig oplevelse.

Hotellet har moderne, veludstyrede og hyggelige enkelt-, dobbelt- og familieværelser, der alle er beliggende med udsigt til de store grønne arealer bag hotellet. Kun et stenkast derfra ligger den prisbelønnede Vognsbølpark, der indbyder til romantiske gåture, udforskning af stisystemerne på en frisk løbetur og en legeplads til familiens mindste.

I restauranten på ECH PARK tilbyder vi en lækker grillbuffet, der dagligt sammensættes af friske, sæsonbetonede råvarer og med respekt for naturen. Herudover har vi et stort udvalg af menuer, buffeter og arrangementer til private selskaber. Vi har mange års erfaring med afvikling af alle slags selskaber og vi står altid klar til at råde, vejlede og anbefale, så jeres drømme kan blive til virkelighed.

Vores mange konference- og mødelokaler har plads til alt mellem 2 til 500 gæster og er lyst og komfortabelt indrettet med inspiration fra naturen, moderne interiør og det nyeste av- og it-udstyr. Vi opstiller efter ønske og vores uddannede personale står altid klar til at hjælpe jer trygt og godt gennem arrangementet.Hvis der ønskes en firmafest eller en større konference, hjælper vi gerne med et skræddersyet manuskript, så dagen bliver helt uforglemmelig.

ECH PARKer et univers af muligheder, hvor jeres ønsker, drømme og tanker er i centrum og kan forventes indfriet til perfektion.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på ECH PARK.

KOMMENDE EVENTS - VIS ALLE
ECH PARK ApS
Stormgade 200
DK-6700 Esbjerg
CVR. 35468773

+45 88 82 16 00
info@ech.dk