HISTORIEN OM ECH PARK


Siden 1955 har de historiske bygninger dannet rammen for ophold, nære relationer og spændende oplevelser af enhver art. De charmerende og unikke bygninger har tidligere huset Esbjerg Højskole og har således gennem mere end 50 år spillet en central rolle i den esbjergensiske historie. Man kan stadig fornemme historien, når man går en tur blandt bøgerne i det gamle bibliotek, går på opdagelse i den store vinkælder eller beundrer hovedbygningen og lokalernes karismatiske og særegne arkitektur.

I november 2013 slog ejeren af ECH PARK, Palle Storinggaard, dørene op for et nyt kapitel i bygningernes mangeårige historie. Efter nænsom restaurering foretaget med respekt for historien, stod nu et moderne hotel, der både kunne rumme historien og havde faciliteter til at kunne skabe nye, endnu bedre minder for den nye generation.

Netop de mindeværdige oplevelser er noget, der har særlig betydning for Palle Storinggaard og danner dermed det vigtigste grundlag for ECH PARK. Ambitionen var fra starten at skabe et hotel, der kunne rumme det hele og hvor der ikke blev gået på kompromis med kvaliteten. Hvor der var plads til den enkelte gæst og hvor nærvær, fleksibilitet og imødekommenhed var grundpillerne. Det eksklusive skulle være inklusive og hans passion for faglig stolthed, gode råvarer og kvalitetsoplevelser er udgangspunktet overalt på hotellet.

I dag fungerer ECH PARK, under ledelse af Palle Storinggaard, som hotel, restaurant, konferencecenter, fest- og eventarrangør, oplevelsescenter og meget, meget mere. ECH PARK henvender sig, gennem de mange faciliteter og muligheder i området, til par, familier, forretningsfolk og alle andre, der ønsker spændende oplevelser og gode minder i moderne og professionelle rammer.

’Ambitionen var fra starten at skabe et hotel, der kunne rumme det hele og hvor der ikke blev gået på kompromis med kvaliteten. Hvor der var plads til den enkelte gæst og hvor nærvær, fleksibilitet og imødekommenhed var grundpillerne.’

                                                                                                              Palle Storinggaard, Ejer og Direktør, ECH PARK

KOMMENDE EVENTS - VIS ALLE
ECH PARK ApS
Stormgade 200
DK-6700 Esbjerg
CVR. 35468773

+45 88 82 16 00
info@ech.dk