OMGIVELSER OG ATTRAKTIONER


ECH PARKS centrale beliggenhed kun et par kilometer fra centrum giver masser af muligheder. Esbjerg byder på mange spændende og unikke oplevelser, både til vands og til lands. Den enestående natur byder på optimale forhold til aktive ferier for hele familien - både ude og inde.

Den prisbelønnede Vognsbølpark, der ligger i forlængelse af hotellets grønne områder, byder på et veludviklet stisystem, der er perfekt egnet til en hyggelig og romantisk gåtur langs de små søer, mens børnene leger på legepladsen. Man kan samtidig fodre ænderne ved søerne og komme helt tæt på rådyrene i dyrehaven.

Byen er omringet af gode golfbaner og på Fanø finder man Danmarks eneste rigtige linksbane, der er opbygget efter gammel, skotsk tradition. Brug også gerne den smukke natur til at tage cyklen med på tur – og få rekreation, motion og frisk luft på de mange naturstier, der snor sig i området. Ønskes der mere action, kan vi varmt anbefale at leje mountainbikes og teste din balance og kondition på et af byens 8 forskellige mountainbikespor med varierende sværhedsgrader.

 

Byens geografiske placering gør det muligt at dyrke vandsport i højere grad end mange andre steder i Danmark og Ho Bugt er et godt udgangspunkt. Der er mulighed for både wakeboard, vandski, kitesurfing, vindsurfing og Stand Up Paddling og flere steder i Esbjerg kan du leje udstyr og få undervisning i de forskellige vandsport-discipliner, inden du tester dine evner på strandene.

Udover cykling, golf og gode forhold for surfing, arrangeres der i byen løbende svømmestævner, internationale fodbold-og håndboldturneringer og ishockeykampe i Granly-arenaen og det anbefales selv at prøve sine sportslige evner i skøjtehallen, på GAME Street Mekka, på atletikstadion og på byens flexfodboldbaner.

Om aftenen er ECH PARK ideelt egnet til hygge med hele familien. I vores hyggelige underetage findes der et stort udvalg af brætspil, kortspil, bordfodbold, pokerbord og andre aktiviteter, der samler familie og venner, bringer smilet frem og skaber gode, mindeværdige oplevelser.

KOMMENDE EVENTS - VIS ALLE
ECH PARK ApS
Stormgade 200
DK-6700 Esbjerg
CVR. 35468773

+45 88 82 16 00
info@ech.dk