TILBUD
OG GODE
DEALS


Se tilbud - KLIK HER

Trænger I til en oplevelse, hvor I bliver ekstra forkælet på både krop og sjæl? På første sal midt i Svømmestadion Danmark ligger Esbjergs smukke wellnesscenter, klar til at give dig afslapning og ægte velvære. En skøn oase af fred, ro og harmoni, der indbyder til at lade op og samle energi.

En billet til Esbjerg Spa og Wellness giver blandt andet adgang til Saunagus, Finsk Sauna, Infrarød Sauna, kurbade, Fodspa og hvileområder og et stort udvalg af spabade, der alle er designet til at få dig til at stresse ned, komme til kræfter og finde indre ro og balance.

Få yderligere information
Kontakt os på mail info@ech.dk


 

Tirpitz

Tirpitz er på rekordtid blevet en bragende succes og vandt i 2018 prisen som ’Danmarks Bedste Temamuseum’, hvor hele familien kan få lærerige oplevelser for livet. Under overfladen gemmer den danske vestkyst på et væld af gribende historier, der ikke ses med det blotte øje. Kom med under sandet i Tirpitz og opdag alle vestkystens skjulte fortællinger om forliste skibe, farlige smuglere og forbudt kærlighed.

Alle udstillingerne i Tirpitz betjenes af gæsterne selv ved hjælp af en simpel “fjernbetjening” – en lydbaseret guide hvor historierne er indtalt af professionelle skuespillere. Udstillingerne kan ikke opleves uden denne guide. Den indgår i entrébilletten, og børn fra ca. 2 år kan bruge den. 


Nyhedsbrev og fordele


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og for fordele lige i din indbakke.
ECH PARK ApS
Stormgade 200
DK-6700 Esbjerg
CVR. 35468773

+45 88 82 16 00
info@ech.dk