Skal familien opleve lidt ekstra sjov


Uanset om du søger smukke naturoplevelser, badestrande og shopping, kulturhistorisk indsigt eller forlystelser i verdensklasse, finder du det lige i nærheden, når du besøger Esbjerg.

ECH PARK ligger tæt på både by, natur og forlystelser og er derfor centralt placeret for et væld af forskellige aktiviteter. Esbjerg centrum ligger kun et par kilometer fra hotellet og med gode transportmuligheder. Der kører busser lige til døren og gåturen tager under 30 minutter – derfor har du med udgangspunkt i ECH PARK en rig pallette af muligheder for gode oplevelser som turist.

 

På de lokale øer, Fanø, Mandø, Rømø og Langli, finder man smukke, uspolerede naturoplevelser og lokale seværdigheder, hver især med deres eget særpræg og vikingebyen Ribe samt Tirpitz i Blåvand byder på museer, et rigt kulturliv og store oplevelser for både store og små.

Skal familien opleve lidt ekstra sjov, ligger ECH PARK kun 45 minutters kørsel fra Legoland og Lego House. Her kan familiens mindste opleve Danmarks mest kendte og elskede forlystelsespark, der siden 1968 har skabt glæde hos både børn og voksne samt det nybyggede Lego House, der kombinerer sjov leg og spændende læring.

KOMMENDE EVENTS - VIS ALLE
ECH PARK ApS
Stormgade 200
DK-6700 Esbjerg
CVR. 35468773

+45 88 82 16 00
info@ech.dk