Vinsmagninger
Og
Events


VINSMAGNINGER & EVENTS

I vores hyggelige vinkælder, hvor der er plads til op til 40 spisende, er der mulighed for at invitere venner, familie og kollegaer på en helt særlig aften helt på jeres egne vilkår. Uanset, om I vælger at komme til en af vores offentlige smagninger eller om I ønsker at afholde et privat arrangement, står vi klar til at give jer en god og lærerig oplevelse, lækker vin og en aften i hyggelige, uformelle rammer.

Vores private arrangementer tilpasser vi gerne jeres ønsker og smagsløg. Udgangspunktet kan være jeres yndlingsområde, en bestemt vintype, favoritdruen eller andre præferencer. Hvis man derimod ønsker at lære lidt mere basalt om vinens spændende univers, laver vi gerne et ’Kend din vin’-kursus eller et introduktionskursus, hvor vi fokuserer mere på de grundlæggende principper i vinens verden.

 

Ligeledes sørger vi gerne for, at I sammen med den gode vin får en gastronomisk smagning, hvor smagsløgene for alvor kommer på arbejde. Menuen kan vi udarbejde med vores dygtige kokke, så den tilpasses helt perfekt til vinene og både vin og gastronomi går op i en højere enhed.

Vi fortæller om vinen på engageret og uformel vis og kombinerer viden om håndværket med kendskab til producenternes særegenheder – og står selvfølgelig for alt det praktiske, så I kan koncentrere jer om at hygge jer med jeres gæster. Priserne varierer alt efter vintype og smagningens længde.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev
og få direkte besked om vores næste smagning.

KOMMENDE EVENTS - VIS ALLE
ECH PARK ApS
Stormgade 200
DK-6700 Esbjerg
CVR. 35468773

+45 88 82 16 00
info@ech.dk