Kulinariske
Oplevelse I 
Vinkælderen


Gastronomi siges at være en betegnelse for, når det kulinariske håndværk bliver ophøjet til velsmagende kunst i harmoniske og æstetiske oplevelser.

Derfor forstår vi vigtigheden i en smuk anretning af velsmagende mad. Uanset om det er på tallerken, som sharing dinner eller på buffet, yder vores kokke altid en ekstra indsats for at kunne tilbyde dig den fuldendte, kulinariske oplevelse, når du besøger ECH PARK. Selvom alle råvarerne er nøje udvalgt og alle retter er lavet fra bunden, skal maden også se indbydende ud, før oplevelsen bliver mindeværdig.

Inspirationen er taget fra det rene, det enkle og fra den nordiske natur. Der udforskes både på farver, tekstur og smag og det klassiske franske køkken krydres med skandinavisk lethed i anretningerne. Indtrykket forstærkes af de charmerende lokaler, hvert med deres eget unikke særpræg, og de store grønne områder, der danner rammerne om ECH PARKS kulinariske univers.

Få et tilbud - kontakt os på info@ech.dk

 

SÆSONMENU
Menuen serveres i marts, april og maj.
Minimum 10 betalende 

MENU 

Klassisk stenbiderrogn med purløg

Kulmule ceviche med jordskok og solsikkeskud

Grillede hvide asparges med Vesterhavspighvar og bagt hvidløg

Duroc gris i spinat og små blomkål

Lam fra Varde Ådal med løvstikke og pommes røsti

Oste fra Enghavegård

Rabarber og kærnemælk fra Jernved mejeri med brændt hvid chokolade

3 retter kr. 410,00 pr. person
4 retter kr. 475,00 pr. person
5 retter kr. 540,00 pr. person
6 retter kr. 605,00 pr. person
7 retter kr. 670,00 pr. person

VINE
Gå på opdagelse i vores vinkælder eller prøv vores vinmenu

Vinmenu kr. 95,00 pr. glas. 

 

 

 


Nyhedsbrev og fordele


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og for fordele lige i din indbakke.




ECH PARK ApS
Stormgade 200
DK-6700 Esbjerg
CVR. 35468773

+45 88 82 16 00
info@ech.dk