Ærlig mad og gode råvarer


Vi sætter overliggeren højt og er stolte af vores produkter og vores fag. Vi sætter en ære i at vise hvad vi kan - hver dag – og at kunne kigge vores gæster i øjnene, mens vi fortæller dem om tilberedningen af dagens menu.

Bo Rasmussen – køkkenchef på ECH PARK

Hos ECH PARK elsker vi mad - derfor fokuserer vi på at lave ærlig mad lavet på ærlige råvarer. Vi går ikke på kompromis med udvælgelsen af råvarerne og køber, når det er muligt, dansk, økologisk og meget gerne lokalt. Vi tror på, at det bedste resultat opnås, når maden er lavet helt fra bunden og råvarerne er friske og sæsonbestemte.

 

Filosofien i køkkenet er, at mad ikke bare er mad. Det skal være en oplevelse for vores gæster – hver gang. Derfor bruger vi blandt andet det lokale mejeri, som producerer nogle af landets bedste oste, udskæringer fra vores lokale slagter og lammet er fra det lokale Alslev Å, der ligger placeret lige på grænsen til Nationalpark Vadehavet. Det ligger os meget på sinde, at vi ved, hvor produkterne kommer fra og vi finder vores inspiration i den vestjyske naturs spisekammer.

Køkkenchefens store passion er kvalitet, godt køkkenhåndværk og respekt for det ærlige og det enkle. Han tror på, at mad er bedst, når det er lavet frisk fra bunden og det naturlige udgangspunkt er derfor både klassisk fransk gastronomi og sæsonens friskeste råvarer, der tilberedes med et touch af nordisk kreativitet.


Nyhedsbrev og fordele


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og for fordele lige i din indbakke.




ECH PARK ApS
Stormgade 200
DK-6700 Esbjerg
CVR. 35468773

+45 88 82 16 00
info@ech.dk