Druerne i glasset


DRUERNE I GLASSET

”Trappen ned til vinkælderen er den sikreste og mest behagelige vej til Paradis."
Antonie Ozanam (1813-1853)

Valget af mad og vin har gennem mange århundreder været tæt forbundet – og med god grund. Vinen er den komponent, der kan afgøre, om et måltid bliver middelmådigt eller mindeværdigt. Beslutningen om, hvad der skal skænkes i glasset, er derfor mindst lige så vigtig, som beslutningen om, hvad der skal ligge på tallerkenen.

For at sikre den mindeværdige oplevelse har vi på ECH PARK valgt at lade en stor del af vores vine være vores egen import direkte fra vingårdene. Vi importerer dem gennem hotellets lillesøsterselskab, PS Wine Import, der har specialiseret sig i at håndplukke de bedste vine blandt de dygtigste italienske vinproducenter. Fælles for vinene er, at de alle kommer fra små vingårde, der ikke bare har bevaret og perfektioneret de gamle traditioner, men også har formået at kombinere det klassiske håndværk med innovation og nytænkning.

 

Ambitionen er at kunne tilbyde unikke vine, der alle lever op til den høje standard, vi ønsker at præsentere på ECH PARK. Vi vil både kunne stå inde for vinens kvalitet og for de mennesker, der gennem generationer har viet deres liv til at dyrke druerne. Vi sørger derfor for løbende at besøge de vingårde, vi samarbejder med og kan derfor give et detaljeret indblik i sammensætningen af vinene og fortælle historier og små anekdoter om livet på vingården.

Vinene kan altid findes i restaurantens vinkort og kan også købes ud af huset af både privatpersoner og virksomheder. Herudover arrangerer vi løbende åbne vinsmagninger i hotellets vinkælder, både for vinkenderen og for dem, der bare vil udfordre deres smagsløg og vide lidt mere om vinens velsmagende univers.

Vi har ligeledes stor erfaring med private vinsmagninger, hvor man kan få et dybt indblik i alle vores gode vine - helt på jeres præmisser. På ECH PARK ser vi nemlig ikke vigtigheden af at diskutere, om glasset er halvt fyldt eller halvt tømt – vi noterer os bare, at der er plads til mere vin.


Nyhedsbrev og fordele


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og for fordele lige i din indbakke.
ECH PARK ApS
Stormgade 200
DK-6700 Esbjerg
CVR. 35468773

+45 88 82 16 00
info@ech.dk