Kulinariske oplevelse


Gastronomi siges at være en betegnelse for, når det kulinariske håndværk bliver ophøjet til velsmagende kunst i harmoniske og æstetiske oplevelser.

Derfor forstår vi vigtigheden i en smuk anretning af velsmagende mad. Uanset om det er på tallerken, som sharing dinner eller på buffet, yder vores kokke altid en ekstra indsats for at kunne tilbyde dig den fuldendte, kulinariske oplevelse, når du besøger ECH PARK. Selvom alle råvarerne er nøje udvalgt og alle retter er lavet fra bunden, skal maden også se indbydende ud, før oplevelsen bliver mindeværdig.

Inspirationen er taget fra det rene, det enkle og fra den nordiske natur. Der udforskes både på farver, tekstur og smag og det klassiske franske køkken krydres med skandinavisk lethed i anretningerne. Indtrykket forstærkes af de charmerende lokaler, hvert med deres eget unikke særpræg, og de store grønne områder, der danner rammerne om ECH PARKS kulinariske univers.

Få et tilbud - kontakt os på info@ech.dk

 

SÆSONMENU
Menuen serveres i december, januar og februar.
Minimum 10 betalende 

MENU 
Stegt torsk med muslingcreme og sprøde chips

Creme fiskesuppe med Vesterhavsfisk

Spidsbryst af frilandsgris med jordskokcreme, trøffel og glace

Krogmodnet oksefilet med bagt persillerod, glaseret rødløg og timianglace

Modne oste fra Enghavegård og syltede frugter

Blød karamel, kraftig chokolade og citrus

3 retter kr. 410,00 pr. person
4 retter kr. 475,00 pr. person
5 retter kr. 540,00 pr. person
6 retter kr. 605,00 pr. person

VINE
Gå på opdagelse i vores vinkælder eller prøv vores vinmenu

Vinmenu kr. 95,00 pr. glas. 

 

 

 


Nyhedsbrev og fordele


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og for fordele lige i din indbakke.




ECH PARK ApS
Stormgade 200
DK-6700 Esbjerg
CVR. 35468773

+45 88 82 16 00
info@ech.dk